Despre

in constructie
in constructie

 

De la Claudiu aka White-Wolf

Deocamdata, in lucru. Dar, aproape definitiv. At. Intre timp, daca tii neaparat, imi poti da, trimite sau ,pur si simplu, forward-a un mail in care sa (imi) spui cine esti, de ce esti … de ce si pentru ce ar cam trebui sa iti dau detalii despre mine, sa iti impartasesc ce mananc, ce fumez, ce fwut (si pe cine sau pe unde) ,ce caine am… Voi lectura cu atentie , voi sorta absolut impartial dupa care, in termenii legali, ( 7- 10 zile e bine ? ) voi stabili ordinea celor care merita o audienta. Pentru sanse suplimentare se pot atasa imagini (jpg sau gif): * in cea mai buna lenjerie intima, tipele * cu pantofii curatati proaspat , tipii Varsta maxima admisa ,pe sectiunea vizual, 35 de ani. Stilul, bineinteles, are prioritate in fata substantzei.

De la Claudiu (aka White-Wolf) si Iarina (aka Lepriconu’)

Tancu rosu
Acest blog se doreste a fi citit de oameni cu diferite stiluri de viata, pasiuni si motivatii de a trai frumos.
Urmarim cu sufletul la gura toate statisticile blogului care ne arata ca avem mai mult de 1 vizualizare per articol. Inebunim de bucurie cand primim si comentarii.
Cu fiecare postare noua, speram sa batem cite un record de accesari.
Dar, cel mai important, e ca ne place ceea ce facem.
Ne place sa ne plimbam cu „tancu’ rosu”, sa petrecem timpul impreuna si sa (mai) punem tara la cale in timp ce Iarina creste in fiecare zi.